vineri, 27 iulie 2012

Cerebel cu coloana infinitului intre craci

                               El si "Zmaili" sunt de tot rasul, se stie ( ii urmeaza de aproape Alexandru Velea ), dar nu trebuie spus tare. Se discuta, toti oamenii care mai gandesc putin ii iau in ras, atat de mult incat nu se prteaza nici macar sa-i critice cu voce tare. Ca sunt plini de energie, vulgari si plini de ei la fel, se stie. Ca sunt niste produse comerciale, niste "vedete" produse artificial, este clar. Ca CRBL spune nonsenusri in piesele lui ca: "Nu recunosteam ca greseam nici cand greseam " sau ceva de genul si ca ti se fac creierii funda numai cand incerci sa intelegi ce a vrut sa zica, e adevarata si asta. Nu trebuie bagat in seama, trebuie lasat in lumea lui. Crbl e tamp si ridicol, dar nu realizeaza, isi pastreaza optimismul si energia debordanta cum se vede si in poza de fata, la limita grotescului. Nu e tipul la care sa i-o spui inteligent ca s-ar putea sa incerce sa rada de tine coniderandu-te "fraier" sau invidios. Se asteapta sa te afecteze pentru ca e singura lui satisfactie si e tot ce poate face ( ca pe clasa a ix-a ). E tipul la care cand face o tampenie trebuie sa i-o trantesti direct cu pumnul in fata, sa-l tragi de urechi ca pe un copil nazdravan cu care stii ca nu o scoti altfel la capat.La un moment dat o sa-si ia si bataia, sunt sigur. Totusi am simtit ca trebuie sa spun cateva cuvinte cand am vazut ca ia coloana infinitului intre picoare. De data asta a mers prea departe. Romanul e tolerant pana la un anumit punct. CRBL e un prost vesel, sa o spunem pe sleau . Crede ca a ajuns undeva, dar nu a ajuns nicaieri. E acelasi cocalar de periferie. In viata lui a batut pasul pe loc. Faptul ca apare doar prin niste reclame la chimicale si telefonie mobila nu inseamna nimic, sunt alti o mie si o suta de oameni de rand care o fac in schimbul unor bani. In muzica n-a lasat nimica si de aceea se preteaza la asa ceva. Fanii lui sunt cativa copii prostanaci din peferii, nici macar fani. In trecerea timpului CRBL nu o sa fie nimic, nici macar un fir de iarba, pentru ca iarba e minunata si naturala.

2 comentarii:

Vlad spunea...

Tare articolul, retardat CRBL si retardat ala care o aprobat videoclipul ala (sau din ce montaj face parte poza). Atata poate omu, n-ai ce-i cere!

Morpheus spunea...

E o poza ce si-a postat-o pe blog. A scos-o acuma probabil de gura lumii. Probabil a pus-o bine, sa isi aminteasca candva ce viata minunata a avut.